« Zpět

mBank eviduje už 300 tisíc účtů, mHypotéka zlevňuje

| 5. ledna 2009 - 12:10 | Zprávy | Hypotéky

mBank výrazně snižuje úroky u mHypotéky. U úvěrů s nízkou LTV* sazby klesly o víc než půl procenta. Zbrusu nová je pak nabídka speciálního úročení pro všechny, kteří k mBank přijdou refinancovat hypotéku od jiné banky. Můžou si půjčovat už od 4,98 % p. a.**

"Vývoj na trhu nás utvrzuje ve strategii, kdy chceme potvrdit roli specialisty na refinancování. Víc než polovina mHypoték pochází právě z něj. To nám vytváří mimořádně zdravé jádro úvěrového portfolia. U nových hypoték jsme navíc provedli strukturální změnu úrokových sazeb, na níž ještě víc vydělají klienti zejména s nižší LTV," komentuje změny u mHypotéky generální ředitel mBank Jiří Báča.

Vzhledem ke krokům České národní banky – která během pouhých šesti týdnů nechala klesnout úrokové sazby z 3,5 na 2,25 % – a vývoji na mezibankovním trhu měníme úročení taky na spořicích účtech. eMAX tak bude nově vydělávat 2,7 % p. a.

mBank nepřetržitě zaznamenává příliv jak vkladů, tak i nových klientů. A má za sebou další významnou metu – momentálně už má víc než 300 000 otevřených účtů!

* Loan to Value, jde o poměr výše úvěru vůči odhadní ceně nemovitosti, př.: při 100% LTV = klient dostává úvěr v hodnotě plné odhadní ceny zastavované nemovitosti)
** Účinnost úroků od 5.1.2009

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.