« Zpět

ING ve spolupráci s Raiffeisenbank představuje Oranžovou Hypotéku

| 13. září 2005 - 9:33 | Zprávy | Hypotéky

Od září tohoto roku rozšiřuje finanční společnost ING na českém trhu své aktivity v oblasti správy majetku. Po nabídce životního pojištění, penzijního připojištění, podílových fondů a spořicího účtu přichází s nabídkou hypotečních úvěrů.

Produkt ORANŽOVÁ HYPOTÉKA kombinuje výhody hypotečních úvěrů a životního pojištění. Hypotéka je nabízena ve spolupráci s Raiffeisenbank, která tak prostřednictvím ING získá vhodnou příležitost rozšířit své obchodní aktivity v oblasti hypoték.
Nabídkou hypotečních úvěrů se ING rozhodla vyplnit volné místo ve svém portfoliu a vyhovět tak požadavkům svých zákazníků. Jedná se o úvěry na investice do nemovitostí. Hypoteční úvěry je možné kombinovat s pojištěním ING, ať již s novým či stávajícím. Oranžová hypotéka nabízí dvě verze: anuitní kombinovanou s životním rizikovým pojištěním a z hlediska daňové odečitatelnosti velice zajímavou verzi kombinovanou s kapitálovým životním pojištěním.
Oranžová hypotéka vychází z hypotečních produktů Raiffeisenbank. "Jsme velice potěšeni, že společnost ING si nás vybrala jako partnera k poskytování hypotečních úvěrů. ING, jako silná a stabilní společnost, nám může pomoci ke zvýšení našeho prodeje v oblasti hypotečních úvěrů," uvedl člen představenstva Raiffeisenbank zodpovědný za bankovnictví pro drobné klienty Willem Hueting. Raiffeisenbank tak dále rozšířila dostupnost svých hypoték. Letošní zpřístupnění a rozšíření úvěrové nabídky se přitom doposud odrazilo v přibližně 80procentním nárůstu zájmu o hypotéky Raiffeisenbank.
Díky spojení a využití zkušeností dvou silných finančních partnerů se úvěry prezentují: kompletním finančním poradenstvím prostřednictvím sítě poradců pro finanční plánování, nízkou úrokovou sazbou, minimem požadovaných dokumentů, minimálními vstupními poplatky,  rychlým zpracováním, maximalizací daňových odpočtů a řadou dalších výhod. Klienti ING si mohou hypotéku sjednat za zvýhodněných podmínek.
"Naším posláním je zajistit klientům vysokou úroveň při řešení jejich finanční budoucnosti, a to nejen komplexní nabídkou produktů, ale zároveň optimálním využitím výhod při kombinaci produktů v oblasti správy majetku. Přirozená kombinace hypotéky s životním pojištěním potvrzuje naši flexibilitu a umožňuje poskytnout klientům širší rozsah poradenství při správě jejich majetku," dodává Dick Okhuijsen, generální ředitel ING Retail ČR/SR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.