« Zpět

Hypoúvěr nyní s úrokovou sazbou od 4,09 % p.a.

| 22. září 2010 - 9:57 | Zprávy | Hypotéky

Modrá pyramida přichází s dalším snížením základní úrokové sazby Hypoúvěru a Hypoúvěru GARANT o 0,2 % p.a. Úroková sazba Hypoúvěru tak začíná nyní již na 4,09 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může dosáhnout na úrokovou sazbu 4, 39 % p.a. Toto snížení úrokové sazby ještě více podpoří stávající kampaň, která běží od 23. srpna a nabízí klientům velmi zajímavé úrokové sazby.


Nabídka trvá do 3. října a akční úrokové sazby platí pro ty klienty, kteří budou splácet úvěr z běžného účtu vedeného v Komerční bance a kteří si zároveň k úvěru sjednají Rizikové životní pojištění PYRAMIDA od Komerční pojišťovny. Pro ty, kteří nebudou úvěr splácet prostřednictvím účtu v KB, ale uzavřou si RŽP PYRAMIDA, bude platit úroková sazba o 0,2 % p.a. vyšší, a pro ty, kteří neuzavřou ani RŽP, to bude více o 0,1 % p.a..
Vyberte a porovnávejte produkty hypoték zde
Uzavření pojištění k úvěru není u Modré pyramidy povinné, ale úrokové zvýhodnění je motivací pro klienty, aby si Rizikové životní pojištění PYRAMIDA uzavřeli, protože pomůže zabezpečit je i rodinu v případě potíží se splácením. Rozsah pojištění si volí každý klient sám, přičemž pojistka kryje všechna základní rizika: úmrtí, plnou invaliditu, pracovní neschopnost i ztrátu zaměstnání.
Pokud chce klient využít tuto akční nabídku, ale peníze čerpat později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.
Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a splácet až 28 let.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.