« Zpět

Hypotéky Wüstenrot zdarma nebo s jednotným poplatkem a výhodným úrokem

| 17. září 2010 - 9:12 | Zprávy | Hypotéky

Dnešním dnem opět snížila Wüstenrot hypoteční banka úrokové sazby hypotečních úvěrů na bydlení a refinancování. Navíc zcela nově zavádí jednotný poplatek za zpracování hypotečního úvěru. Wüstenrot hypoteční banka připravila pro své klienty zajímavé novinky a zvýhodnění. Pro hypotéky na vlastní bydlení do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti s jednoletou, dvouletou a tříletou fixací je nově stanoven jednotný poplatek za zpracování úvěru ve výši 2 999 Kč. Při průměrné výši hypotečního úvěru 1 300 000 Kč činil poplatek 10 400 Kč, s nově zavedenou úpravou tedy klient ušetří 7 401 Kč. Hypotéky na vlastní bydlení s pětiletou fixací do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti jsou navíc i nadále poskytovány zdarma.


Vítanou změnou je jistě i další snížení úrokových sazeb. Po předchozím snížení minimální sazby s jednoletou fixací na 3,99 % p.a., přichází snížení dvouleté, tříleté a pětileté sazby u hypoték na vlastní bydlení až o 0,45 % p.b.
Vyberte si a porovnávejte z nabídky hypoték zde
U produktu Spoříme s hypotékou, který je kombinací hypotéky a stavebního spoření, klesly úrokové sazby také o 0,45 % p.b.
Hypotéka REFIN, která se využívá na refinancování dříve poskytnutých úvěrů, je nyní s tříletou i pětiletou fixací již od 3,81 % p.a..
U Hypotéky na pronájem, která je vhodná pro pořízení nemovitosti jako investice, se nově zavedla tříletá úroková sazba ve výši 4,79 % p.a..
Bonitním klientům, kteří žádají o hypotéku ve výši nad 1,5 milionu korun do 70 % zástavní hodnoty nabízí banka zvýhodněné EXTRA úrokové sazby s tří a pětiletou fixací. Kompletní úrokové sazby naleznete v přiložené tabulce.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.