« Zpět

Hypotéky Komerční banky – garantovaná úroková sazba 5,29 % a jistota při splácení!

| 25. srpna 2009 - 10:43 | Zprávy | Hypotéky

Komerční banka představuje v těchto dnech zájemcům o poskytnutí hypotečního úvěru opravdu zajímavou nabídku. Pro všechny hypotéky kategorie Klasik, to znamená do výše 85 % hodnoty zastavené nemovitosti a pro období fixace na pět a více let platí nyní garantovaná úroková sazba 5,29 %, a to pro všechny klienty, kteří splní podmínky pro poskytnutí hypotéky! 

Komerční banka představuje v těchto dnech zájemcům o poskytnutí hypotečního úvěru opravdu zajímavou nabídku.
Pro všechny hypotéky kategorie Klasik, to znamená do výše 85 % hodnoty zastavené nemovitosti a pro období fixace na pět a více let platí nyní garantovaná úroková sazba 5,29 %, a to pro všechny klienty, kteří splní podmínky pro poskytnutí hypotéky!
Stávající i noví klienti KB tak mají možnost získat i ty nejdelší fixace za jedinečnou cenu a ušetřit tak až desítky tisíc korun! Čím delší období fixace si klient zvolí, tím větší výhodu od KB může získat.
Tato akční nabídka je časově omezena, platí při podání žádosti v období od 24. srpna do 11. října 2009, nebo do odvolání.
Tradičně nejvyšší zájem očekáváme o nabídku naší Flexibilní hypotéky (Hypotéka roku 2008), která klientům umožňuje pružně zvýšit nebo snížit měsíční splátky na základě momentální finanční situace, nebo přerušit splácení, a to až na tři měsíce.
Zároveň nabízíme možnost uzavřít Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB. Pojištění, které ochrání klienty, jejich blízké i majetek. Vybrat si lze z několika variant. Kromě pojištění pro případ smrti a plné invalidity, si klienti mohou sjednat i pojištění pro případ pracovní neschopnosti a v komplexní variantě též pro případ ztráty zaměstnání. Nastane-li některá z těchto událostí, bude dluh klienta u banky pojišťovnou splacen nebo budou z pojistného plnění hrazeny úvěrové splátky klienta. Navíc v době nemoci nebo nezaměstnanosti je klient zproštěn od povinnosti platit pojistné.
Výhody Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB jsou mimo jiné:
možnost získání nižší úrokové sazby hypotečního úvěru
rozsah pojistných rizik zabezpečí pro nejtíživější životní situace
placení pojistného až od okamžiku čerpání úvěru
snížení pojistného po mimořádné splátce úvěru
jednoduché sjednání spolu s hypotečním úvěrem na jednom obchodním místě

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.