« Zpět

Hypotéky Komerční banky – garantovaná úroková sazba 4,99% a jistota při splácení

| 17. března 2009 - 12:49 | Zprávy | Hypotéky

Komerční banka připravila atraktivní nabídku pro zájemce o hypoteční úvěr. Pro hypotéky kategorie Klasik (do výše 85% hodnoty zastavené nemovitosti) a délku fixace na pět a více let platí nyní garantovaná úroková sazba 4,99%!

Všichni klienti, kteří splní podmínky pro poskytnutí hypotéky, tak mají možnost získat i ty nejdelší fixace za jedinečnou cenu a ušetřit až desítky tisíc korun!

Nabídka je časově omezena a platí při podání žádosti v období od 16. března do 30. dubna 2009 a současném uzavření smlouvy do 31. května 2009.

Tradičně nejvyšší zájem očekává KB u Flexibilní hypotéky, která klientům umožňuje pružně zvýšit nebo snížit měsíční splátky na základě momentální finanční situace nebo přerušit splácení - a to až na dobu tří měsíců.

Druhou novinkou Komerční banky je možnost od 31. 3. 2009 uzavřít Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB. Produkt, který ochrání klienta, jeho blízké i jejich majetek. Vybrat si lze z několika variant. Kromě pojištění pro případ smrti a plné invalidity, si zájemce může sjednat i pojištění proti pracovní neschopnosti a v komplexní variantě též pro případ ztráty zaměstnání. Nastane-li některá z těchto událostí, bude dluh u banky pojišťovnou splacen nebo z pojistného plnění budou hrazeny úvěrové závazky v souladu se zněním pojistných podmínek. Navíc v době nemoci nebo nezaměstnanosti je pojištěnec zproštěn povinnosti platit pojistné.

Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB také umožňuje:

možnost získání nižší úrokové sazby hypotečního úvěru
rozsah pojistných rizik Vás zabezpečí pro nejtíživější životní situace
placení pojistného až od okamžiku čerpání úvěru
snížení pojistného po mimořádné splátce úvěru
jednoduché sjednání spolu s hypotečním úvěrem na jednom obchodním místě

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.