« Zpět

Hypotéka bez starostí za korunu od Volksbank je tady

| 9. ledna 2012 - 13:22 | Zprávy | Hypotéky

[Tisková zpráva] Volksbank CZ od ledna 2012 přichází s akční nabídkou „Hypotéka bez starostí“ a s novými výhodami. Zájemci mají šanci získat hypoteční úvěr se sníženým zpracovatelským poplatkem, který činí jednu korunu, a ušetřit tak až 29 999 korun. Akční poplatek je možné získat u standardních hypotečních úvěrů s fixací na 3 a více let i v rámci žádosti o americkou hypotéku. Nabídka je platná do 15. února 2012.

 
„K nízkým garantovaným úrokovým sazbám hypoték bez dalších podmínek nabízíme nyní i snížený poplatek za zpracování hypotéky ve výši jedné koruny. K tomuto kroku nás mimo jiné vedly i okolnosti všude zmiňovaného zdražování a zvyšování DPH, díky nimž řada zájemců váhá s pořízením vlastního bydlení financovaného pomocí hypotečního úvěru,“ vysvětluje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodává: „Nedílnou součástí hypotečního úvěru je také pojištění schopnosti splácet se slevou na sazbě, možnost odkladu splátek jistiny na počátku splácení až o 60 měsíců anebo možnost mimořádné splátky mimo fixaci ve výši 10 % aktuálního zůstatku bez sankčního poplatku.“
Typy úvěrů se zpracovatelským poplatkem ve výši jedné koruny:
standardní hypoteční úvěry s fixací na 3 roky a delší:
s doložením příjmu i bez něj,
do 90 % i do 100 % LTV,
rezidenční i nerezidenční hypoteční úvěry.
standardní americké hypotéky s fixací na 3 roky a delší:
s doložením příjmu i bez něj,
včetně konsolidací.
Volksbank CZ svým klientům v rámci maximální vstřícnosti a flexibility hypotečních úvěrů nabízí řadu dalších výhod. Kromě nízkých garantovaných úrokových sazeb a akčního poplatku za zpracování může klient získat například další snížení úrokové sazby v rámci tzv. exkluzivních sazeb, 100% financování i pro nové klienty banky, hypotéku předem aneb hypoteční příslib, čerpání úvěru zdarma na základě návrhu na vklad zástavního práva anebo anuitní splácení i v průběhu čerpání hypotéky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.