« Zpět

Hypoteční dny v GE Money Bank

| 19. října 2010 - 9:18 | Zprávy | Hypotéky

Ve dnech 18. až 22. října nabízí banka na všech svých pobočkách hypotéku bez poplatku za zpracování a s odhadem nemovitosti zdarma. Ušetřit tak můžete až 30 tisíc korun. Úvěr lze navíc získat s výhodnou roční úrokovou sazbou od 4,29 procenta, která platí pro úvěry nad dva miliony korun, do 80 procent hodnoty zastavované nemovitosti s tříletou fixací a splatností pět až 30 let. 

Hypotéky
Ve dnech  18. až 22. října nabízí banka na všech svých pobočkách hypotéku bez poplatku za zpracování a s odhadem nemovitosti zdarma. Ušetřit tak můžete až 30 tisíc korun. Úvěr lze navíc získat s výhodnou roční úrokovou sazbou od 4,29 procenta, která platí pro úvěry nad dva miliony korun, do 80 procent hodnoty zastavované nemovitosti s tříletou fixací a splatností pět až 30 let.
Vyberte si svou hypotéku zde
Kdo nestihne navštívit pobočky GE Money Bank v rámci hypotečních dnů, může i tak využít výhodné nabídky hypotéky bez poplatku za zpracování. Banka totiž poplatek neúčtuje všem klientům, kteří o hypotéku zažádají prostřednictvím on-line kalkulačky do 31. prosince 2010 a smlouvu podepíší do 28. února 2011.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.