« Zpět

Hypoteční banka svým klientům v létě nabízí levnější hypotéku se zmrzlinou

| 1. července 2009 - 12:17 | Zprávy | Hypotéky

Hypoteční banka, největší český specialista na poskytování hypotečních úvěrů, bude od 1. července nabízet vybrané hypotéky s akční úrokovou sazbou od 5,09 % p.a. Nabídka se vztahuje na hypoteční úvěry do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 5 let. Princip této speciální akce spočívá ve snížení sazby o 0,1 % za každý započatý milion korun. Klienti mohou ušetřit několik tisíc korun a navíc na regionálních pobočkách Hypoteční banky získají malé osvěžení.

"Už dávno neplatí, že se o prázdninách neobchoduje. Proto i letos vycházíme našim klientům vstříc a nabízíme jim tuto speciální akci, která navazuje na podobně koncipovanou jarní nabídku, během níž jsme schválili více než 1 000 úvěrů," vysvětluje Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky. "Stejně tak jako v loňském roce máme pro klienty připraveno mražené osvěžení v podobě zmrzliny," doplňuje Vlastimil Nigrin.
Akční letní nabídka se nevztahuje na hypotéky bez doložení příjmů, předhypoteční úvěr, americkou hypotéku, úvěr na družstevní bydlení a hypotéku pro cizince.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.