« Zpět

Hypoteční banka přichází s Jarní nadílkou

| 14. dubna 2009 - 11:28 | Zprávy | Hypotéky

Hypoteční banka, největší český specialista na poskytování hypotečních úvěrů, bude od poloviny dubna nabízet hypotéky s akční úrokovou sazbu od 5,09 % p.a. Nabídka se vztahuje na hypoteční úvěry do 85 procent zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 3 roky a déle. Princip spočívá ve snížení sazby o 0,1 % za každý započatý milion korun. Speciální akce s názvem Jarní nadílka je časově omezena od 14. dubna do 12. května 2009.


„Touto časově omezenou akcí chceme klientům nabídnout výhodnější podmínky pro vybrané hypoteční úvěry a krátkodobě podpořit sezónní růst hypoték,“ vysvětluje Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky. „Akční úrokové sazby budou poskytovat naše pobočky i jejich externí spolupracovníci,“ doplňuje Vlastimil Nigrin.
Nejvýhodnější sazbu 5,09 % získá každý nový klient, který si zažádá o hypotéku vyšší než tři miliony korun a splní další podmínky pro získání slevy. Akční nabídka se nevztahuje na hypotéky bez doložení příjmů, předhypoteční úvěr, americkou hypotéku, úvěr na družstevní bydlení a hypotéku pro cizince.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.