« Zpět

Férová hypotéka je bez poplatků a s garantovanou sazbou 2,99 %

| 2. září 2013 - 12:40 | Zprávy | Hypotéky

První podzimní měsíc je ideálním časem, kdy financovat vlastní bydlení. Výhodnost čerpání hypotéky díky rekordně nízkým úrokovým sazbám Komerční banka ještě více podpoří atraktivní nabídkou Hypotéky Klasik s garancí úrokové sazby ve výši 2,99 % a nulovými poplatky.

„Snažíme se klientům rozhodování o volbě hypotečního úvěru co nejvíce zjednodušit. Proto ve své nabídce uvádíme sazbu, kterou klient skutečně zaplatí. Navíc v rámci kampaně neúčtujeme poplatky za ocenění nemovitosti a zpracování úvěru,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development Komerční banky.
 
Klienti získají akční Hypoteční úvěr Klasik, pokud v Komerční bance podají žádost o hypotéku v období od 1. 9. 2013 do 30. 9. 2013 a zároveň podepíší smlouvu do 15. 11. 2013. Garantovaná sazba 2,99 % platí pro fixaci na dobu 3 let a občané mohou získat až 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Peněžní prostředky z hypotéky mohou využít na financování výstavby či rekonstrukce nemovitosti, její koupě, nebo refinancování dříve čerpané hypotéky.
 
Specialisté na hypotéky v Komerční bance poskytují klientům kompletní servis. Kromě vlastního financování pomohou s pojištěním schopnosti splácet a pojištěním nemovitosti, zařídí ocenění nemovitosti či zajistí list vlastnictví z katastru nemovitostí. Kompletní servis od odborníků a představuje pro klienty výraznou úsporu času a peněz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.