« Zpět

ČSOB v srpnu nabízí hypotéky bez poplatku za zpracování

| 3. srpna 2010 - 10:57 | Zprávy | Hypotéky

ČSOB nabízí svým klientům v druhé polovině letních prázdnin možnost sjednat si hypoteční úvěr bez poplatku za zpracování a ušetřit až 25 000 Kč.


I nadále banka klientům poskytuje letní slevu na úrokové sazbě ve výši 0,2 % pro hypotéky s objemem od 2 milionů korun. Po dobu akční nabídky lze získat hypoteční úvěr s garantovanou sazbou již 4,49 % (platí pro hypotéky do 70 % hodnoty nemovitosti, s tříletou fixací, od 2 milionů korun).
"Klientům, kteří si zažádají o hypotéku v ČSOB, vycházíme maximálně vstříc. V srpnu jim přinášíme úlevu v podobě odpuštění poplatku za vyřízení hypotéky, což pro ně může znamenat úsporu až 25 000 Kč," řekla Ivana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB.
Letní sleva se týká produktů s fixacemi úrokové sazby na 1, 3 a 5 let, nevztahuje se na americkou hypotéku a předhypoteční úvěr. V souvislosti s hypotečním úvěrem klient může využít související služby, které ČSOB nabízí. Jednou z nich je on-line přístup do katastru nemovitostí, díky němuž klient bezplatně a ihned na pobočce obdrží výpis a snímek z katastrální mapy. Další podstatnou úsporu představuje odhad ceny nemovitosti přímo na pobočce díky tzv. cenové mapě. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.