« Zpět

Chcete hypotéku? Poohlédněte se po výhodných slevách

| 11. září 2009 - 11:56 | Zprávy | Hypotéky

Pokud se chystáte pořídit si hypoteční úvěr, ve svém zájmu byste neměli vybrat první banku, na kterou narazíte. Vyplatí se vám se na trhu zorientovat a informovat se o případných akcích a slevách. Od září můžete například získat hypoteční úvěr s tříletou a pětiletou fixací s úrokovou sazbou 4,99 % ročně. 

Pokud se chystáte pořídit si hypoteční úvěr, ve svém zájmu byste neměli vybrat první banku, na kterou narazíte. Vyplatí se vám se na trhu zorientovat a informovat se o případných akcích a slevách. Od září můžete například získat hypoteční úvěr s tříletou a pětiletou fixací s úrokovou sazbou 4,99 % ročně. Nabídku připravila GE Money Bank, která navíc klientům, kteří si o úvěr zažádají do 31. října, odpustí i poplatek za zpracování, který vám může ušetřit až 25 000 korun.
Hypotéky na českém trhu nabízí také: Česká spořitelna, ČSOB, Hypoteční banka, Komerční banka, LBBW Bank, mBank, Oberbank, Poštovní spořitelna, Raiffeisenbank, UniCredit Bank, Volksbank, Waldviertler Sparkasse von 1842 a Wüstenrot hypoteční banka.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.