« Zpět

Česká spořitelna snižuje sazby u hypoték. Nejnižší pevná úroková sazba začíná na 3,04 %

| 29. června 2012 - 11:21 | Zprávy | Hypotéky

Díky příznivé ceně zdrojů na mezibankovním trhu snižuje Česká spořitelna od 1. července 2012 úrokové sazby u hypoték o 0,15 %. Snížení se bude týkat jednoletých až pětiletých fixací a nejnižší pevná úroková sazba u hypoték tak bude začínat na 3,04 %. Proměnná úroková sazba pak začíná dokonce na 2,49 %.


Česká spořitelna zaznamenala v prvních pěti měsících letošního roku nárůst jak v objemech, tak počtech hypoték. Česká spořitelna poskytla v tomto období více než 8 700 nových hypoték občanům v objemu 14,5 mld. Kč, což je v porovnání se stejným obdobím loňského roku 35% nárůst v objemu a více než 27% v počtu poskytnutých hypoték.
Hypotéka České spořitelny patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější hypoteční produkty na českém trhu. Je poskytována bez poplatku za vyřízení, nabízí klientům vedle nízké úrokové sazby a možnosti bez fakturového čerpání na výstavbu i variabilní splácení, tedy možnost přerušení splácení, odkladu i na začátku splácení či změny splátek v průběhu včetně možnosti mimořádných splátek. Klienti výhodnou nabídku oceňují a mají zájem i o refinancování hypoték z jiných finančních institucí.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.