« Zpět

HSBC pokračuje v expanzi

| 14. listopadu 2008 - 11:53 | Zprávy

Na počátku tohoto roku rozšířila HSBC Bank plc – pobočka Praha své portfolio o nabídku služeb osobního bankovnictví pro jednotlivce. Pod hlavičkou HSBC Premier je fyzickým osobám k dispozici celosvětově propojená bankovní služba.

"Úspěšně pokračujeme s expanzí HSBC Premier," prohlásil ředitel HSBC Bank plc – pobočka Praha, Arjan van den Berkmortel. Klienti banky získávají vysoký standard finančních služeb, které jsou dostupné ve stejné kvalitě po celém světě. "Naším cílem je využít klíčových odlišností, které můžeme klientům HSBC nabídnout," dodává van den Berkmortel.

Mezi řadu výhod balíčku HSBC Premier patří například výběry debetní kartou z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, nadstandardní servis v případě nouze kdekoliv po světě, mezinárodní rozpoznání a zázemí 9 500 poboček v 85 zemích a teritoriích světa nebo založení účtu v zahraničí zdarma. Vložením jednoho milionu korun se člověk automaticky kvalifikuje na Premier klienta a může využívat uvedené služby zcela bez poplatku.

HSBC Bank plc – pobočka Praha se také účastní jednotného systému pojištění ve Velké Británii (Financial Services Compensation Scheme). Od října tohoto roku je maximální náhrada ze systému pojištění Financial Services Compensation Scheme pro vklady fyzických osob u HSBC Bank plc - pobočka Praha limitována částkou rovnající se 100 % z prvních 50.000 britských liber hodnoty vkladu, resp. jeho ekvivalentu pro vklady v jiné měně pro jednu oprávněnou osobu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.