« Zpět

Extra bonus se ČPP na silnicích osvědčuje

| 26. listopadu 2008 - 12:21 | Zprávy

Čerpání bonusu povinného ručení za bezeškodní průběh dopředu v rámci akce pro dobré řidiče Extra bonus Profi se osvědčuje České podnikatelské pojišťovně. Každý řidič má nyní možnost požádat o přiznání 36 bezeškodních měsíců, čímž získá v systému bonus/malus slevu ve výši 15 procent na pojistném po dobu tří let.

Čerpání bonusu povinného ručení za bezeškodní průběh dopředu v rámci akce pro dobré řidiče Extra bonus Profi se osvědčuje České podnikatelské pojišťovně.

Každý řidič má nyní možnost požádat o přiznání 36 bezeškodních měsíců, čímž získá v systému bonus/malus slevu ve výši 15 procent na pojistném po dobu tří let. V případě, že řidič nakonec škodu způsobí, doplatí pouze rozdíl mezi řádnou cenou a cenou s touto slevou. Tuto příležitost mohou využít i úplní nováčci za volantem.
Podle náměstka ČPP Jaroslava Besperáta výsledky škodní frekvence naznačují, že řidiči, kteří se zapojili do této akce, mají méně škod.
Klienti mají možnost dosáhnout na slevu, pojišťovna zjišťuje příznivější výsledek v počtu nehod a navíc tak přispíváme k nižší nehodovosti, bilancuje Besperát.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.