« Zpět

Equa bank se zeptala Anety Neradové, projektové manažerky soutěže Zlatá koruna

| 4. března 2015 - 16:47 | Zprávy

V neděli skončilo nominační kolo Ceny veřejnosti letošního ročníku soutěže Zlatá koruna. Při této příležitosti se Equa bank zeptala na pár otázek k soutěži projektové manažerky Anety Neradové.

Můžete prozradit, jestli se Equa bank dostala do finálového kola? 
V letošním ročníku nominačního kola hlasování v Ceně veřejnosti bylo odevzdáno přes 20.000 hlasů. Celkem dvacet produktů s nejvyšším počtem hlasů postoupí do finálového kola, ve kterém Equa bank díky svým klientům nebude chybět.
 
Co bude nyní následovat?
Finálové kolo hlasování o nejoblíbenější finanční produkt, které bude zahájeno 4. března. Ve finále jsou hlasy vynulovány, takže šance na úspěch jsou vyrovnané. Hlasování končí 25. dubna a výsledky hlasování v Ceně veřejnosti a v Ceně podnikatelů budou oznámeny 27. dubna. 
 
Můžete zhodnotit loňský ročník soutěže? 
V loňském ročníku hlasovalo o nejoblíbenější finanční produkt roku celkem 100 900 lidí. V Ceně veřejnosti zvítězil právě Běžný účet od Equa bank a nebylo to jednoduché, protože do finálové dvacítky postoupilo hned 8 běžných účtů. Klienti také udílí Cenu podnikatelů, kde se na první příčce umístil Fio podnikatelský účet bez poplatků. Zároveň probíhá hodnocení produktů Finanční akademií Zlaté koruny, která se skládá z téměř 300 odborníků. Produkty soutěží celkem v 15 kategoriích, zvlášť porota udílí také ocenění Novinka roku. V loňském ročníku akademici hodnotili celkem 205 produktů. Produkty jsou známkovány podle jejich ekonomické výhodnosti, kvality a bezpečnosti. Kdybych to měla zhodnotit, tak ve velké míře se prosadily právě nízkonákladové banky. Loňské hodnocení akademiků poukazuje na skutečnost, že nízká cena produktu již neznamená jeho nižší kvalitu. Konkrétně Equa bank získala ocenění v pěti kategoriích. Kompletní přehled výsledků je k dispozici na www.zlatakoruna.info.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.