« Zpět

Encyklopedie zdarma k nákupu na splátky až do konce ledna

| 18. ledna 2008 - 11:01 | Zprávy

Hodnotnou encyklopedii Česko A - Z k nákupu na splátky jako dárek začala nabízet společnost GE Money Multiservis již v polovině října loňského roku. O knihu z řady úspěšných titulů Universum zachycující významné okamžiky českých dějin byl obrovský zájem. V předvánočním období se denně rozdalo přes 300 encyklopedií, ke 14. lednu jich bylo celkem rozdáno více než 14 tisíc. Proto se společnost GE Money Multiservis rozhodla atraktivní nabídku dárku k nákupu na splátky prodloužit do konce ledna.

?Již týden před Štědrým dnem jsme rozdali 10 tisíc knih a v polovině ledna jsme již na 14 tisících. Vzhledem k tomu, jaký je o knihu zájem, také předpokládám, že do konce ledna obdarujeme ještě alespoň 3 tisíce klientů,? uvedl Rudolf Sehnal, marketingový manažer GE Money Multiservis. ?Je vidět, že jsme naše zákazníky dobře odhadli, a proto koncept podobných atraktivních nabídek najde uplatnění i v našich dalších letošních kampaních,? dodal Rudolf Sehnal.

Encyklopedie je bohatě ilustrovaná, obsahuje 3500 portrétů, 2500 fotografií, 8000 abecedně seřazených hesel a 2000 profilů měst. Kniha v hodnotě 1399 Kč má 512 stran a váží 3 kilogramy.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.