« Zpět

Worldlink

7. března 2004 - 19:08 | Zprávy | E-bankovnictví

 


Worldlink

Citibank

Charakteristika produktu:
Worldlink je efektivní a přímé multi-měnové řešení zahraničního platebního styku určené pro korporátní klientelu a finanční instituce. Worldlink korporátním klientům umožní efektivní vypořádání zahraničních plateb a finančním institucím umožní růst výnosů jednoduchým rozšířením nabídky produtků a služeb v zabezpečeném prostředí.Worldlink je součástí internetového bankovnictví CitiDirect, které je rozšířené o přídavné funkce pro finanční instituce. Embedded Worldlink je řešení, jež je přímo vestavěno do platformy internetového bankovnictví finanční instituce. Worldlink je pro banky a finanční instituce k dispozici také přes komunikační kanál SWIFT.
Worldlink umožní:- iniciaci zahraničních plateb (jednotných a hromadných) ve více než 105 měnách, pro 10 měn se splatností pro příjemce ve stejný den- iniciaci remote šeků ve více než 30 měnách - zjištění on-line směnných kurzů pro všechny platby z 18 dotačních měn- zajištění on-line směnných obchodů se splatností do 1 roku z 18 dotačních měn- on-line zrušení platebních instrukcí či směnných operací- on-line monitoring stavu platební instrukce, stavu účtu- jednotný kontakt zákaznického oddělení
Worldlink je součástí internetového bankovnictví, kde- platební instrukce jsou vkládány manuálně či pomocí šablon nebo jsou importávny z účetního systému- klient on-line monitoruje stav platebních instrukcí, stav účtu, atd.- výpisy z účtů a pomocné reporty lze exportovat zpět do účetního systému- správa internetového bankovnictví je plně řízena zákazníkem bez další administativy s bankou - je možné plně operovat s účty vedenými u Citibank v zahraniční- aktualizace systému je pro klienta automaticky zajištěna pro přihlášení do systému. O změnách je klient informován prostřednictvím zpráv přes internetové bankovnictví nebo prostřednictvím e-mailu.
Kromě internetového bankovnictví jsou poskytovány elektronické výpisy z dotačních účtů, souhrnná avíza plateb a směnných operací a další výkazy určené korporátním klientům a finančním institucím prostřednitvím e-mailu či SWIFTu.