« Zpět

mBank má SIPO

| 17. července 2008 - 10:37 | Zprávy | E-bankovnictví

mBank nově umožňuje svým klientům platit prostřednictvím SIPO (Soustředěné inkaso plateb obyvatelstva). Registrace povolení SIPO, jeho změna nebo zrušení je možná prostřednictvím Internetového bankovnictví (dále IB) mBank a to zcela ZDARMA. SIPO se nachází v IB na společných stránkách s Inkasem, kde klient volí zda-li zaregistruje povolení k inkasu nebo SIPO.

SIPO je tak další ze služeb, které mBank postupně v řádu několika týdnů spouští. Už nyní chystá nabídku kreditních karet, kontokorentu, možnost investování do podílových fondů, služby pro podnikatele, mTransfer, ad.

mBank působí v ČR od konce listopadu 2007. Neustále nás těší zájem klientů o služby mBank. Do dnešního dne nám svěřili depozita přes 10 miliard korun. Přispěla k tomu nejen mPůjčka, ale i rozšíření obchodních míst mBank. Nově si také klienti mBank mohou sami vygenerovat a stáhnout transakční historii (dle nastavených kritérií podle potřeb) v 3 různých formátech a to: PDF, XML a CSV.

mBank přivítala svého 100 000. klienta - 25. června se jím stal pan Martin Nepraš z Kutné Hory. Získal odměnu v podobě ?Audi sportscar experience?, tedy zážitek v podobě jízdy luxusním autem po závodním okruhu Eurospeedway Lausitz. Tento nevšední zážitek patřil k 1. místu k ceně veřejnosti v prestižní anketě Zlatá Koruna. mBank za toto ocenění vděčí právě svým klientům, a proto jsme se rozhodli věnovat tuto cenu právě 100 000. klientovi.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.