« Zpět

Domov je zábava s novým on-line magazínem ČMSS TadyJeMoje.cz

| 13. srpna 2014 - 12:44 | Zprávy

Českomoravská stavební spořitelna odstartovala první z několika nových on-line projektů. V pátek 30. července 2014 spustila portál www.tadyjemoje.cz, on-line magazín orientovaný především na mladé lidi se zájmem o bydlení.

Bydlení jako zábava pro celou rodinu
Lidé se na internetu chtějí především bavit. Spojili jsme proto příjemné s užitečným a podívali se v novém internetovém magazínu na bydlení trochu netradičním pohledem. Oprostili jsme se od strohých návodů a receptářových vymožeností a vyrážíme do boje o čtenáře s pomocí designu, zábavy, nadsázky a netradiční inspirace. Chceme představit bydlení, jeho pořizování i zařizování, jako zábavu pro celou rodinu, poskytnout návštěvníkům inspiraci a zároveň je vtáhnout do hry pomocí zábavného obsahu a sociálních sítí.
 
„ČMSS je značka pevně spojená s bydlením, a proto budeme rádi, když bude časopis Tady je moje inspirovat a bavit právě v této oblasti. Jsem rád, že to můžeme dělat formou moderního a svěžího online magazínu a věřím, že najdeme dost čtenářů, kteří budou naše nadšení sdílet,“ vysvětluje Tomáš Peterka, vedoucí oddělení Klientský servis a On-line marketing.
 
Nabízíme přitažlivý obsah pro sdílení i diskusi
Návštěvníci www.tadyjemoje.cz se s bydlením, domovem a radostmi s nimi spojenými budou setkávat v nejrůznějších podobách. Ryze zábavný obsah tak budou obohacovat texty, fotografie a infografiky publikované v tištěném klientském magazínu Liška. Počítáme přitom s tím, že v online magazínu najdou čtenáři tištěné Lišky k publikovaným článkům rozšiřující informace.
 
Rozhodně nechceme, aby články v TadyJeMoje.cz zůstávaly bez odezvy, budeme proto s čtenáři čile diskutovat a věříme, že pro ně budeme připravovat přitažlivý obsah pro sdílení. Samozřejmostí je symbióza TadyJeMoje.cz se sociálními sítěmi. V první fázi budeme komunikovat především na facebookovém profilu www.facebook.com/tadyjemoje.cz a na pinterestu. Právě prostřednictvím těchto kanálů se chceme dostat do povědomí naší cílové skupiny.
 
Celé online prostředí magazínu TadyJeMoje.cz, vytvořené agenturou Mediafactory, je navržené tak, aby bylo maximálně srozumitelné, jednoduché na orientaci, vhodné pro propojení se sociálními sítěmi, aby se tu zákazník dobře cítil a aby nepřímo přispívalo k podpoře značky ČMSS a jejích obchodních aktivit.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.