« Zpět

ČSOB, Poštovní spořitelna a Hypoteční banka budou vyřizovat dotace na zateplení z projektu „Zelená úsporám“

| 22. dubna 2009 - 11:29 | Zprávy

Přes distribuční kanály ČSOB, Poštovní spořitelny (PS) a Hypoteční banka (HB) budou poskytovány dotace z vládního projektu Zelená úsporám. V tendru byla nabídka ČSOB, PS a HB vybrána spolu s dalšími čtyřmi bankami. Během následujících zhruba dvou až tří týdnů budou specifikovány přesné parametry a postupy žádostí o dotaci prostřednictvím ČSOB, PS či HB.

Přes distribuční kanály ČSOB, Poštovní spořitelny (PS) a Hypoteční banka (HB) budou poskytovány dotace z vládního projektu Zelená úsporám. V tendru byla nabídka ČSOB, PS a HB vybrána spolu s dalšími čtyřmi bankami.
"Jsme přesvědčeni, že jedním z hlavních faktorů, proč jsme byli vybráni, je široká distribuční síť, která zajišťuje vysokou dostupnost služeb," řekl Bedřich Štogl, ředitel EU centra ČSOB, který byl pověřen jednáním s Ministerstvem životního prostředí.
Během následujících zhruba dvou až tří týdnů budou specifikovány přesné parametry a postupy žádostí o dotaci prostřednictvím ČSOB, PS či HB. Klienty budeme informovat ihned, jakmile budeme připraveni žádosti přijímat.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.