« Zpět

ČSOB Leasing pojišťovací makléř je dvojkou na trhu

| 25. června 2009 - 11:41 | Zprávy

ČSOB Leasing pojišťovací makléř, dceřiná společnost ČSOB Leasing, jedničky leasingového trhu, dosáhla v roce 2008 objemu zprostředkovaného pojistného ve výši 2,15 miliardy korun. Tento obchodní výsledek představuje meziroční nárůst o 16 procent. Podle údajů Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) se díky těmto výsledkům posunula na druhou příčku mezi zprostředkovateli pojištění na českém trhu.

Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř zakončila rok 2008 s čistým ziskem téměř 200 milionů korun.
Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř se zabývá zprostředkováním všech druhů pojištění, a to zejména havarijního a strojního, dále pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla (tzv. povinné ručení), pojištění schopnosti splácet a dalších doplňkových pojištění k finančním produktům ČSOB Leasing. Cílem je nabídka výhodného pojištění s možností rychlého uzavření smlouvy, která je dostupná přímo v místě prodeje předmětu financování. V průběhu loňského roku společnost své služby ještě rozšířila.
Od 1. 1. 2008 začala zákazníkům finančního leasingu nebo zákaznického úvěru nabízet možnost uplatnění vstupního bonusu na pojištění odpovědnosti z provozu vozidla ve výši až 45 procent (tu smluvně zajistila s ČSOB Pojišťovnou a Allianz pojišťovnou a připravuje smlouvy s dalšími pojišťovnami).
"Výhody našeho pojištění jsou jasné: zákazník získá velmi výhodné sazby pojištění a k tomu díky měsíčnímu splácení pojistného v leasingových či úvěrových splátkách ušetří i časovou hodnotu peněz a zároveň sníží počet finančních převodů. Zákazníkům také nabízíme jistotu v podobě fixní měsíční částky pojistného jak u havarijního pojištění, tak i u povinného ručení," komentoval hlavní výhody pojistných služeb jednatel společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř Jan Starý.
Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř také nabízí podnikatelským i nepodnikatelským subjektům služby v oblasti řízení rizik a komplexní pojištění proti všem druhům rizik, které kromě předmětů financování pokrývají i ostatní majetek, odpovědnost společnosti, zaměstnanecké benefity a další.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.