« Zpět

COFIDIS nabídne v červnu novým klientům snížený úrok

| 4. června 2009 - 11:46 | Zprávy

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, přináší v červnu novým klientům speciální akci, v rámci které mají možnost získat úvěr se zvýhodněným úrokem na první tři měsíce.
Klienti, kteří zažádají od 1. 6. do 30. 6. 2009 o revolvingovou půjčku COFIDIS ve výši 40 000,- a výše, získají po dobu prvních 90 dnů od datumu čerpání zvýhodněný úrok 7,5 %.

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování úvěrů na dálku, přináší v červnu novým klientům speciální akci, v rámci které mají možnost získat úvěr se zvýhodněným úrokem na první tři měsíce. Klienti, kteří zažádají od 1. 6. do 30. 6. 2009 o revolvingovou půjčku COFIDIS ve výši 40 000,- a výše, získají po dobu prvních 90 dnů od datumu čerpání zvýhodněný úrok 7,5 %.
Tato nabídka by měla být zajímavá pro konzervativní klienty bank, kteří by chtěli půjčku COFIDIS vyzkoušet, a to za velmi výhodných podmínek. Půjčku COFIDIS lze předčasně splatit bez žádných sankcí a poplatků. RPSN u půjčky s předčasným splacením do 3 měsíců začíná již na 7,4 %.
Kampaň poběží v televizi od 1. 6. a bude doprovázena inzercí v tisku, na internetu a na teletextu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.