« Zpět

Česká spořitelna je pro vysokoškoláky nejatraktivnějším zaměstnavatelem v oboru bankovnictví a pojišťovnictví

| 26. února 2013 - 13:00 | Zprávy

Česká spořitelna je pro vysokoškoláky opět nejatraktivnějším zaměstnavatelem v odvětví bankovnictví a pojišťovnictví. Vyplývá to z průzkumu České studentské unie, ve kterém si studenti tuzemských vysokých škol vybírali firmu, u které by v budoucnosti nejraději pracovali. Česká spořitelna tak obhájila vítězství z minulého ročníku.

 

Průzkum realizovalo od 1. října do 14. prosince 2012 Centrum pro výzkum studentského mínění mezi více než 10 tisíci studenty vysokých škol v České republice. Mezi respondenty bylo 43,7 % mužů a 56,3 % žen.
Česká studentská unie je největší studentskou sítí v České republice. Zastřešuje studentské organizace a unie z vysokých škol různých směrů, od ekonomických a technických, po lékařské, právnické, zemědělské a další.

Česká spořitelna letos pro studenty vysokých škol připravila řadu aktivit. Během března se zúčastní tří a na podzim pak dvou veletrhů pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol, kde se chce představit jako zajímavá společnost pro nastartování pracovní kariéry studentů a absolventů v ČR. Česká spořitelna nevynechá ani podzimní běh veletrhu Šance na VŠE v Praze.

Česká spořitelna neboduje jen u studentů. V říjnu 2012 získala v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 titul Zaměstnavatel bez bariér 2012 za projekt na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením Transition. Vedle ocenění Zaměstnavatel bez bariér Česká spořitelna také obsadila čtvrtou příčku v mimořádné výroční kategorii Sodexo Zaměstnavatel desetiletí, a dosáhla tak nejlepšího hodnocení mezi tuzemskými bankami.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.