« Zpět

Česká pojišťovna spustila Mazlíčka přes internet

| 12. července 2010 - 10:33 | Zprávy

Česká pojišťovna přichází s novinkou pro majitele psů a koček. Její pojištění MAZLÍČEK, které si už pro čtyřnohé miláčky sjednalo několik tisíc lidí, lze nyní uzavřít po internetu. ČP tak už umožňuje sjednat si z pohodlí svého domova devět různých pojistek. Pojištění psa nebo kočky po internetu je administrativně snadné, trvá pouze několik minut a vyjde navíc o deset procent levněji. Stále častěji jej proto využívají také lidé v důchodovém věku.


Ti ostatně patří do skupiny on-line klientů České pojišťovny, která roste nejvyšším tempem – nejčastěji si sjednávají cestovní pojištění a povinné ručení. Pojištění přes internet si totiž podle zjištění ČP neuzavírají pouze mladí lidé mezi 20 až 30 lety, ale také čím dál častěji šedesátníci a starší klienti. Právě věková kategorie mezi 60 až 70 lety, která se v letošním roce přiblížila hranici 10 procent, je často chovatelem psů a koček. Kromě internetu jej lze uzavřít i na kterékoliv přepážce ČP, prostřednictvím pojišťovacího poradce a nebo po telefonu.
Více o produktu zde
MAZLÍČEK je určen pro psy a kočky a smlouva zahrnuje tři typy pojištění – na léčení úrazu nebo nemoci, dále pro případ uhynutí nebo utracení a v neposlední řadě pojištění odpovědnosti za škody, které by zvíře způsobilo třetím osobám. Těžištěm produktu, který je ve svých kombinacích i limitech pojistného plnění maximálně variabilní, je pojištění pro případ léčení úrazu nebo nemoci.
Pojistit mohou majitelé každého psího nebo kočičího mazlíčka i bez průkazu původu, který je označen čipem nebo tetováním, aby byla možná jeho přesná identifikace. Podmínkou je, aby zvířátko bylo v době sjednání pojištění zdravé a řádně očkované. Základními kritérii u psů je stáří a hmotnostní kategorie – pojistit lze psa do 40 kilogramů do stáří 9 let nebo psa těžšího do 5 let věku, kočky do 8 let bez ohledu na jejich váhu. Samozřejmě stejně jako u lidí platí čím dříve, tím lépe. Pro štěňata a koťata jsou přichystány zajímavé slevy. Např. u psa do věku jednoho roku poskytuje Česká pojišťovna slevu 10 %, a to po celou dobu trvání pojištění. Pojištění odpovědnosti je pak možné sjednat pro všechny psy i kočky bez rozdílu.
Nejenom psy a kočky, ale také fretky lze pojistit i při cestách do zahraničí. Pokud potom v zahraničí kvůli úrazu nebo náhlému onemocnění musí navštívit veterináře, ČP jejich majitelům proplatí skoro tři čtvrtiny vynaložených nákladů. Podmínkou je, aby pro ně měl vystaven tzv. pas zvířete v zájmovém chovu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den.

Chtěla bxch pojisti svého psa