« Zpět

BRE Bank přijímá jméno své úspěšné internetové divize. Od Nového roku se jmenuje mBank S.A.

| 8. ledna 2014 - 9:11 | Zprávy

Od 1. ledna 2014 změnila banka BRE Bank S.A., známá v České i Slovenské republice díky internetové divizi mBank, své firemní jméno na mBank S.A. Značka mBank se totiž s 3,6 milióny zákazníků stala jednou z nejúspěšnějších v regionu i daleko nejsilnější značkou v rámci Skupiny BRE Bank Group. Proto celá finanční skupina, včetně BRE Bank samotné, nyní přijaly jméno své nejúspěšnější divize.

 Zákazníci v Čechách i na Slovensku jsou na název mBank zvyklí, neboť pod touto značkou působí banka od svého vstupu na český i slovenský trh v roce 2007. Změna se zákazníků nijak nedotýká a v souvislosti s ní nemusí provádět žádné formality, ani podepisovat nové dokumenty. Nemění se čísla bankovních účtů, doposud uzavřené smlouvy, podmínky smluv k produktům a poskytování služeb, způsob fungování internetového bankovnictví ani rozsah doposud nabízených služeb a produktů.
 
mBank letos v únoru představí i nové logo a firemní design a současně nabídne zákazníkům nové, revoluční internetové bankovnictví. Zákazníci, kteří chtějí nové funkce a vylepšení využívat hned od jejich spuštění, mají již možnost se registrovat ve svém stávajícím internetovém bankovnictví nebo na webu NovamBank.cz a NovamBank.sk.
 
Aktuální obchodní údaje:
Obchodní jméno: mBank S.A., organizační složka
Kód banky pro účely platebního styku: 6210 (beze změny)
Sídlo (není obchodní místo): Sokolovská 668/136D, 186 00 Praha 8
mBank S.A. se sídlem Senatorska 18, Varšava, REGON: 001254524, zapsaná v KRS u Obvodního soudu hl. m. Varšavy, XII. hospodářské oddělení, pod číslem KRS0000025237, podnikající v České republice prostřednictvím mBank S.A. organizační složky, IČ: 279 43 445, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 58319.
 
mBank je největší internetovou bankou v České republice. Na českém trhu si banka získala přízeň více než 470 000 zákazníků, kterým většinu služeb poskytuje zdarma. Mezi produkty mBank patří kromě osobních, podnikatelských a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry.
 
Sledujte jak se mBank mění na www.novambank.cz
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.