« Zpět

Allianz pojišťovna nabízí on-line sjednání pojištění majetku a odpovědnosti

| 15. ledna 2009 - 12:16 | Zprávy

Od ledna 2009 mají zájemci o pojištění majetku a odpovědnosti občanů možnost uzavřít si toto pojištění  u Allianz pojišťovny on-line.

Od ledna 2009 mají zájemci o pojištění majetku a odpovědnosti občanů možnost uzavřít si toto pojištění u Allianz pojišťovny on-line.

Allianz pojišťovna rozšířila nabídku pojištění, které si zájemci mohou sjednat přes internet nebo telefonicky, o pojištění majetku a odpovědnosti pro občany. Kromě pojištění svého majetku a odpovědnosti si již zájemci o pojištění Allianz mohou sjednat autopojištění, cestovní pojištění a také penzijní připojištění. Zájemci si je mohou sjednat na www.AllianzDirect.cz, případně na telefonním čísle 844 855 866.

Allianz pojišťovna patří k průkopníkům on-line komunikace s klienty a neustále rozšiřuje možnosti, jak klient může se svou pojišťovnou komunikovat bez časového omezení (24 hodin denně 7 dní v týdnu) a v pohodlí svého domova nebo kanceláře. Rozšíření nabídky pojistných produktů představuje další krok ve snaze maximálně klientům usnadnit péči o své zdraví i majetek. Kromě již zmíněného pohodlí klienti jistě ocení slevu 15 % za on-line sjednání.

On-line klientský servis Allianz pojišťovny se však neomezuje pouze na sjednávání pojistek. Klienti Allianz pojišťovny mohou on-line hlásit pojistnou událost, ale také na internetu sledovat průběh její likvidace.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.